Tesettür Gelinlik Modelleri Tarzları ve 40 Farklı Model

2023 tesettür gelinlik modelleri, tesettür giyimdeki değişikliklerle paralel halde şekillenerek müşterilerin hizmetine sunulmaktadır. Tesettür giyimde son yıllarda yapılan moda hareketi ile birlikte tesettür gelinlik modellerinde de aynı tarzda değişiklikler yapılmaktadır. Tesettür giyimde nasıl yüz ön planda tutularak kıyafet seçimleri yapılıyorsa tesettür gelinlik modellerinde de yüzün daha canlı ve güler yüzlü gösterecek modellere yer verilmektedir.

2016 Tesetturlu Prenses Gelinlik Modelleri

2023 yılında tesettür gelinlik modelleri kişiye özel tasarımların daha fazla tercih edildiği bir yıldır. Son yıllarda tesettür giyim üstüne moda kelimesinin yapışmasıyla tesettür gelinliklerin popülaritesi de artmış bulunmaktadır. Açık saçların şekillendirilmesi tesettür gelinlik başı modellerinin yanında oldukça zayıflamıştır.

2016 Tesetturlu Gelinlik Modelleri 2

Tesettür gelin başı modelleri son yıllarda farklılaşarak birbirinden değişik modeller usta kuaförlerin ellerinde şekillenmektedir. Bu işi ustaca yapanların yanı sıra hemen her kuaför günümüzde tesettür gelin başı, tesettür nişan başı, tesettür kına gecesi başı yapmaktadır. Tesettüre giyim olarak ilginin artması sonucunda kapalı giyim adına pek çok firma ve marka da bu yönde koleksiyonlarını çoğaltmaktadır. Gelinlik markaları ise yine bu yönde çalışmalarına son hızla devam etmektedir.

2016 Tesetturlu Gelinlik Modelleri uzun kuyruk

2023 tesettür gelinlik modelleri her ne kadar kişiye göre hazırlanan modellerin daha fazla olduğu bir dönem olsa da koleksiyonlardaki tesettür gelinlik modellerinde danteller, tüller, düğmeler, üç boyutlu çiçekler, güpürler ön planda seyretmektedir. Hazır gelinlik modelleri içinden beğenilen gelinliklerin üzerinde isteğe göre değişiklikler yapılması büyük bir avantaj sağlamaktadır.

2016 Tesetturlu Gelinlik Modelleri

Tesettür gelinlik modeline uygun eşarp ve duvak ayarlanarak gelin başı modelini tesettür gelinlik modeline uygun olacak şekilde yapmak önemli ayrıntılardan biridir. Yine gelin başı yaparken kullanılan duvak modeli, tüller, inciler, sıralı taşlar, çiçekler ve dahi taçlar gelinin yüz şekline göre ayarlanmalıdır. Böylece yüzü ön plana çıkararak gelinin yüzüne odaklanması sağlanacaktır.

2017 tesettur gelinlik modelleri 1

2023 tesettür gelinlik modellerine uygun ayakkabı ve gelin çantası seçimi de önem arz etmektedir. Gelinliğin yerlerde sürünmesi ya da upuzun bir kuyruğa sahip olması gelin ayakkabısının öneminde bir değişiklik yapmayacaktır. Gelinliğin renginden modeline kadar tüm ayrıntılara göre gelinlik ayakkabı modeli seçilmelidir.

2017 tesettur gelinlik modelleri 1 1

Bu özel ve mutlu günde gelin adayları seçtikleri gelinlik modeli ve rengi sonrasında gelinlik türban başı modeli, aksesuarları, gelinlik ayakkabı modeli ve gelin çiçeği gibi büyük küçük tüm ayrıntıları düşünerek düğünden bir kaç hafta önce hazırlıklarını bitirmeliler.

2017 tesettur gelinlik modelleri 2 1

Fatma Sevildi Tesettür Gelinlik Modelleri

2015 Tesettur Nisanlik Abiye Modelleri

Fatma Sevildi, ülkemizin genç moda tasarımcılarından biri. Ancak genç olmasına rağmen tesettür gelinlik, nişanlık ve kına gibi özel gün ve geceler için hazırladığı özgün tasarımları ve modelleri ile adından söz ettiren bir moda tasarımcımız.

2017 tesettur gelinlik modelleri 4

2010 yılından günümüze hizmet veren Fatma Sevildi Modaevi, Haute Couture yani kişiye özel tesettür nişanlık, gelinlik ve abiye elbise modelleri için çalışmakta. İngiltere’de 2011’de yapılan bir elbise yarışmasında finalist olan Fatma Sevildi, eğitimini aldığı mesleğine de çocukluktan beri aşık. Özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Sevildi’nin tesettür gelinlik, tesettür nişanlık ve tesettür abiye modelleri için şehir dışından gelip tasarlatan gelin adayları oldukça fazla.

2017 tesettur gelinlik modelleri 5

2017 tesettür gelinlik modasında vazgeçilmez olarak kabul edilen prenses gelinlikler, kuyruklu gelinlikler, pelerinli gelinlikler ve dantelli, üç boyutlu gelinlikler başı çekiyor. Elbette gelin adaylarının bir kısmı da sade ama şıklıktan yana tercihini yapıyor.

2017 tesettur gelinlik modelleri 6

Fatma Sevildi’yi diğer gelinlik tasarımcılarından ayıran en önemli özellik, kişiye özel tesettürlü gelinlikler tasarlamasıdır. Gelin adayının hayalindeki gelinlik için en ince ayrıntıya kadar tasarım yapılır.

2017 tesettur gelinlik modelleri 7

2023 tesettürlü gelinlik modelleri arasındaki pek çok detay bu gelinliklerde de olsa da kişiye özel çalışıldığı için 2017 gelinlik modasında olmayan detaylar da olabilir. Tasarım gelinlik modelleri haricinde Fatma Sevildi’nin kendine özgü tasarladığı tesettür gelinlik modelleri de gelinlik modasını takip eden kendi tasarımlarıdır. Müşteri ister bu gelinlikleri direk alabilir ya da üzerinde değişiklik yaparak zevkini gelinliğine yansıtabilir.

2017 tesettur gelinlik modelleri 8

Fatma Sevildi 2023 tesettür gelinlik modelleri içinde pelerinli gelinlik modelleri, nakış işlemeli gelinlik modelleri, üç boyutlu gelinlik modelleri, dantel işlemeli gelinlik modelleri ağır basmaktadır. Kimi gelinlik modelinde gold detaylar kullanan Sevildi, gelinlerin isteğine göre gümüş de kullanarak gelinlikler tasarlıyor.

2017 tesettur gelinlik modelleri 9

Tesettür Gelinlik Modelleri 2023

2017 Tesettur Gelinlik Modelleri

Bu yazımda sizlere 2023 tesettür gelinlik modelleri ve getirdiği yenilikleri ele alacağım.

Son yıllarda fazlalaşan aksesuar modası tesettürün de tam ortasında desek yeridir. Kimi firmalar sade kıyafet tasarımları hazırlarken kimi firmalar da taşlı, incili, tüllü, kurdeleli her türlü aksesuarlı kısacası farklı tasarımlar isteyen bayanlar için üretim yapıyorlar.

2017 tesettur gelinlik modelleri 10

Tesettür gelinlik modellerinde de sıklıkla taşlı işlemeli gelinlik modelleri göreceğiz. Altın şeritler geçen duvaklar da bu sene oldukça gözümüze çarpacak.

2023 Tesettür Gelinlik Modelleri de öne Çıkan Renkler

2017 tesettur gelinlik modelleri 3 1

2023 yılının gelinlik renkleri beyaz, ekru, krem ve bej olacak. Gold işlemeler, incili şeritler, gri parlak taşlar da gelinlik modelleriyle birlikte genç kızların da rüyalarını süsleyecek.

2017 tesettur gelinlik modelleri 11

2023 gelinlik modellerinde kişiye özel tasarım gelinlik olarak yine papyon yelekli gelinlik modellerini görmek mümkün. Tesettür gelinlik modelleri arasında prenses gelinlik modelleri, sade gelinlik modelleri, dantelli gelinlik modelleri gibi pek çok gelinlik modelleri yer alacak. Hazır gelinlik modelleri kadar gelin adayları gelinlik diktirme fikrine de çok sıcak bakıyorlar.

2017 tesettur gelinlik modelleri 12

Tesettür gelinlik modelleri genç gelin adaylarının hayalindeki gelinlik için kendilerine ait gelinlik de diktirebiliyorlar.

Tesettür gelinlik modellerinde gelinlik modeli kadar tesettür gelin başı da çok çok önemli bir büyük ayrıntıdır. Çünkü gelin başı modeli ile tesettür gelinlik modeli birbirine uyumlu olmalıdır. Tesettür gelin başı yapan kuaförler sayesinde profesyonel ellerde gelinlik modeli ve gelin başı modeline birlikte karar verip bu güzel ve unutulmaz düğün gününüzde prensesleri kıskandıracak bir gelin olabilirsiniz.

2017 tesettur gelinlik modelleri 13

Tesettür Gelinlik Modelleri Tarzları

2017 tesettur gelinlik modelleri 15

Aşağı da gördüğünü galeride  tesettür gelinlik modellerine ait fotoğraflara bakabilirsiniz. Fotoğraf slaytını başlatmanız için herhangi birine tıklamanız yeterli olacaktır. Sizlere 12 adet tesettür gelinlik modeli sunacağım, umarım beğenirsiniz.

Tesettür Gelinlik Modelleri Galerisi

2017 tesettur gelinlik modelleri 16 Fransiz Danteli Tesettur Dantelli Gelinlik Modelleri 2016 1 Fatma Sevildi 2015 Tesettur Abiye Nisanlik Modelleri 12 Fatma Sevildi 2015 Tesettur Abiye Nisanlik Modelleri 9 Fatma Sevildi 2015 Tesettur Abiye Nisanlik Modelleri 8 Fatma Sevildi 2015 Tesettur Abiye Nisanlik Modelleri 7 Fatma Sevildi 2015 Tesettur Abiye Nisanlik Modelleri 6 Fatma Sevildi 2015 Tesettur Abiye Nisanlik Modelleri 4 Fatma Sevildi 2015 Tesettur Abiye Nisanlik Modelleri 2 fatma sevildi acik pembe v fatma sevildi 2015 Tesettur Nisanlik Abiye Modelleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir